Selvstændig fortsættelse til videnskabskrimien Genstart.

Bedst som dønningerne har lagt sig og en ny tilværelse er begyndt, tager tingene igen fart for den unge retsgenetiker, Sarah Bermann og den jævnaldrende amish, David Stoltzfus, der nu begge er tilknyttet det lokale plejehjem i det idylliske Pine Creek, Pennsylvania.
En beboer har begået selvmord og i forbindelse med den rutinemæssige efterforskning, finder man menneskeknogler i dyndet. Da området er gammelt indianerterritorium, tillægges fundet ikke den store betydning, men Sarah er af en anden opfattelse og får sendt de jordiske rester til obduktion.
Hun ønsker samtidig klarhed over den genetiske sammensætning hos de omkringboende mennonitter, og tager derfor modvilligt tilbage til sin tidligere arbejdsplads på det genetiske center i Philadelphia, hvor en opsigtsvækkende evolutionel opdagelse venter hende.
Hendes involvering i sagen når frem til det flugtsikre ADX fængsel i Florence, Colorado, hvor livstidsfangen Dennis Lineker afsoner, og snart er den tidligere tophemmelige FBI-gruppe, ONE atter samlet. Klar til hævn og udslettelse.
-Men intet er som forventet og selv det umulige kan blive muligt.

Konspiratorisk og faktuel spændingsroman med stænk af krimi og science reality.

Bogen er på den officielle liste over de største krimiudgivelser i 2015. Se listen HER

Læs anmeldelser og mere om bogen: Genspejl i medierne

GENSPEJL som lydbog klik HER

Køb Genspejl:

Du overfører blot det pågældende beløb til vores konto via din netbank. Samtidig sender du os en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. med dit navn, adresse, postnummer og antal bøger, og du oplyser bogens navn samt om du vil have forfatterens signatur. Når vi har registreret din betaling, vil du pr. mail modtage en faktura på dit køb.

Indbetal dit beløb på vores konto:   Reg.nr: 7110 Kontonr: 1123942

Du kan også Mobile Pay os beløbet til telefonnummer: 28298442

Priser:

1 bog 200 kr. + forsendelse på 46 kr., i alt 246 kr.

Ved køb af flere bøger, kontakt os for tilbud.

 

1 lydbog på CD med cover 130 + forsendelse på 35 kr., i alt 165 kr.

Ved køb af flere lydbøger, kontakt os for tilbud.

 Stemmer bag bogen

Trilogiens sidste del

Læs mere her: Genkald

Stemmer bag bogen

Årets foredrag eller workshop kan nu bookes HER

Nordiske oversættere søges

Læs mere HER