GENSTART

- Konspiratorisk og faktuel spændingsroman med stænk af krimi og den helt nye genre science reality, der er opfundet af forfatteren.

 462 sider.

Da den unge retsgenetiker, Sarah Bermann foretager en tilsyneladende rutinemæssig DNA-analyse i forbindelse med opklaringsarbejdet af et brutalt drab i Philadelphia, gør hun en sensationel biologisk opdagelse. 

Som konsekvens, bliver Sarah ført ind i amish-folkets isolerede og primitive livsførelse i Lancaster County, Pennsylvania, der står i skærende kontrast til hendes eget overfladiske og materialistiske liv. 

Hendes opdagelse bliver fulgt tæt af FBI, og før Sarah ved af det, er hun viklet ind i et net, hvis tråde når ud til planetens fjerneste afkroge. 

Hun føler sig draget af drabssagens hovedmistænkte, den 23-årige amish, David Stoltzfus og erfarer, at hendes egen far har holdt en hemmelighed skjult for hende, som for altid vil forandre hendes liv.

Genstart som lydbog indtalt af Torbjørn Hummel

ANMELDELSER

UDDRAG FRA BOGEN

Køb GENSTART:

Du overfører blot det pågældende beløb til vores konto via din netbank. Samtidig sender du os en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. med dit navn, adresse, postnummer og antal bøger, og du oplyser bogens navn samt om du vil have forfatterens signatur. Når vi har registreret din betaling, vil du pr. mail modtage en faktura på dit køb.

Du vil modtage bogen omkring 4 hverdage efter din bestilling.

Indbetal dit beløb på vores konto:   Reg.nr: 7110 Kontonr: 1123942

Du kan også Mobile Pay os beløbet til telefonnummer: 28298442

Priser:

1 bog 180 kr. + forsendelse på 46 kr., i alt 226 kr. 

Ved køb af flere bøger, kontakt os for tilbud.

 

 

Trilogiens sidste del

Læs mere her: Genkald

Stemmer bag bogen

Årets foredrag eller workshop kan nu bookes HER

Nordiske oversættere søges

Læs mere HER